Hieronta ja Perinnehoidot

  • Kalanruotohoito (suomalainen akupunktio)  stressiin, kroonisiin kipuihin, arpikudoksiin, migreeniin, hermostollisiin vaivoihin 65 €/h
  • Hieronta ja jäsenkorjaus stressiin, tuki- ja liikuntaelinvaivoihin 60 €/h
  • Syvärentoutus / sisäelinhieronta  vatsan alueen ongelmiin, stressiin ja alaselän ongelmiin 60 €/h
  • Raskaushieronta / synnytyksen jälkeinen hieronta 60€/h
  • Jalkapohjien käsittely ja erityiskäsittely päänsärkyyn/migreeniin 60 €/h

Voimakasta, muokkaavaa hierontaa en valitettavasti enää tee kuin lyhyitä hetkiä sen ollessa tuloksen kannalta välttämätöntä, sillä säästelen käsiäni, jotta pystyn jatkamaan ammatissani mahdollisimman pitkään.

Jäsenkorjausta teen ilman niksautteluja tai rajua manipulointia. Yhdistän jäsenkorjauksen hierontaan ja muihin menetelmiin tapauskohtaisesti. Menetelmäni ovat turvallisia, eivätkä aiheuta kipua. Olen perehtynyt erityisesti alaselän ja lantion alueen vaivoihin ja erilaisiin päänsärkyihin ja migreeniin, raskauteen ja synnytykseen valmistautumiseen sekä synnytyksestä eheytymiseen. Jos saavut kauempaa, pidän sinusta hyvää huolta. Tarjoan pientä välipalaa ja tarvittaessa mahdollisuuden lepohetkeen hoidon päätteeksi.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Ajan voi peruuttaa maksutta 24 h ennen sovittua hoitoaikaa. Liian lyhyellä varoitusajalla peruutetuista ajoista lähetän laskun, joka on 60% hoidon hinnasta. Peruuttamatta jätetystä ajasta perin täyden hinnan. Vastuullinen ja hyvän tavan mukainen ajanvaraustoiminta tuottaa hyvää mieltä kaikille!