Kuppaus ja Saunahoidot

  • Kokovartalo kuppaus  130 €/n. 1,5h  (2hlöä 245e) sis. hieronnan, saunan ja pyyhkeet. Tarvittaessa laitamme sarvia myös rinnan puolelle.
  • Yläselän kuppaus  110  €/1h (2hlöä 195e) sis. hieronnan, saunan ja pyyhkeet. Yläselän sijasta voimme tehdä paikalliskuppauksen esim. jalkoihin tai käsiin.
  • Sauna ja hieronta/jäsenkorjaus  95 €/ 1,5h (2 hlöä 180e)
  • DeLuxe-lahjahoito 195,-/2,5h, sisältää kaiken hyvän: saunan, kylpytakit, pyyhkeet, luomupesuaineet, selänpesun niin halutessasi ja mahdollisuuden kokeilla kaikkia hoitoja, mitä Parantolalla on tarjolla – unohtamatta luomuvälipalaa ja virvokkeita. Voit myös jakaa tämän hetken ystäväsi tai puolison kanssa. Huomaathan, että varsinainen hoitoaika/hlö jää silloin lyhyemmäksi.

Kuppauksesta ja perinnehoidoista on niukalti kriteerit täyttävää tieteellistä tutkimusta. Hoitojen mitattavissa olevia terveyshyötyjä ei ole pystytty todentamaan. Työskennellessäni kanssasi ymmärrän nämä faktat. Tällä hetkellä saunahoidot, kuppaus ja jäsenkorjaus luetaan hyvinvointihoitoihin, joiden hyödyt koetaan subjektiivisella tasolla. Perinnehoitaja ei ole lääkäri eikä psykiatri. Kiitos maalaisjärkisestä suhtautumisestasi perinnehoitoihin. 

Onko sinulla kysyttävää kuppaukseen liittyen? Katso täältä Usein kysyttyä.

Katso video kuppauksesta

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Ajan voi peruuttaa maksutta 24 h ennen sovittua hoitoaikaa. Liian lyhyellä varoitusajalla peruutetuista ajoista lähetän laskun, joka on 60% hoidon hinnasta. Peruuttamatta jätetystä ajasta perin täyden hinnan. Vastuullinen ja hyvän tavan mukainen ajanvaraustoiminta tuottaa hyvää mieltä kaikille!