Ryhmävierailut ja Slow is Flow -elämys

Ryhmille Parantola tarjoaa kaiken tarvittavan: lämmintä läsnäoloa, hersyvän hetken nauttia ystävyyden iloista ja ihanasta saariston tunnelmasta –  erikoiskahveja ja luomuvälipalaa unohtamatta!

Vierailut ryhmille (max. 5 hlöä) seuraavasti:

3 tuntia / 345,- 

Mahdollisuus käyttää saunaosastoa vapaasti ja saada vuorollansa oma hoitohetki niska-hartian ja selänkuppauksen, hieronnan tai jäsenkorjauksen merkeissä. Hoitoajat määräytyvät aina ryhmäkoon mukaan: pienessä ryhmässä hoitoajat ovat luonnollisesti pidemmät henkilöä kohden. Sisältää luomuvälipalan ja kahvin/teen. Sopii parhaiten 2-5 henkilölle.

kuppaus, kansanparannus, sauna-elämys, saunaterapia, jäsenkorjaus

Kuppari-Hanna Premium Sauna-elämys

4 tuntia / 455,- 

Mahdollisuus käyttää saunaosastoa vapaasti ja  nauttia villi luomukeittolounas (kasvis tai riistaliha/kala) henkilökohtaisten hoitohetkien lomassa. Sopii hyvin  keskenään viihtyville ystäväporukoille. Tässä pitkän matkan takaa saapuville oikein  vanhanajan kuppauspäivä, jonka aikana hymy ei hyydy! Sopii parhaiten 3-5 henkilölle.

Slow is Flow -ryhmävierailu, johon sisältyy saunaosaston käyttö, vapaavalinnaiset hoitohetket  (kuppaus, jäsenkorjaus, kalanruototekniikka eli suomalainen akupunktio, hieronta ja erilaiset rentoutustekniikat) ja luomuinen keittolounas max 5-6 hengelle. Vierailun aikana voit inspiroitua Kuppari-Hannan ITE-taiteesta, jota on kesäisin esillä paviljongissa. Saunan, ruuan ja hoitojen jälkeen vien teidät saaren kauneimmalle näköalapaikalle ihastelemaan saaristoa ja hiljentymään luonnon äärelle. Tässä pitkän matkan takaa saapuville kulttuuria, saunaa, hyvinvointia ja hiljaisuutta!  Kesto n.5h/ EUR 565. Sopii parhaiten pitkänmatkalaisille, jotka haluavat viettää Livonsaarella ”Hidasta elämää” -tyyliin, ajan kanssa.

kuppaus, kansanparannus, saunaelämys, elämyssauna, kansanparannus, jäsenkorjaus, perinnehoito

Premium Sauna-elämys Kuppari-Hannan Parantolalla

Mahdollisuus myös luonnonkosmetiikka- tai polttokirjonta-työpajaan, kysy lisää kupparihanna (at) gmail.com

Kesäaikaan majoitusta tarjolla Livonsaarella, Teersalossa ja Velkuanmaalla, talvisin Naantalissa palveluiden äärellä. Kts  Naantalin Matkailu

Ota yhteyttä ja kysy lisää Kupparilta.

Aurinkoristi-korvakoruja koivusta polttokoristeluin – Nämä korut löytyvät Pop-Up paviljongista