Hoidot ja hinnasto




Parantolalla tulet kohdatuksi, kuulluksi ja kosketetuksi. Hoidot toteutetaan levollisessa ilmapiirissä sinun toiveesi huomioiden. Jokaiseen hoitoon voidaan sisällyttää saunominen etukäteen sovittaessa. Kaikkiin saunahoitohin sisältyvät laudeliinat, pesuaineet ja pyyhkeet sekä virvokkeita. Saunassa voit olla pyyhe tai uimapuku päällä, mutta suomalaisittain saunominen on sallittua. Saunaan mahtuu kerrallaan 3 ihmistä.

Lue Forbesin toimittajan kokemus Kuppari-Hannan Perinnehoitolasta (englanniksi)

Kuppaus

Perinnehoidot ja hieronta

Ryhmävierailut

Kertomalla lääkärin määräämistä lääkityksistä tai antamista diagnooseista autat minua ottamaan huomioon mahdolliset rajoitteet hoitomenetelmien valinnassa.

Varaa aika tästä

Tietosuojaseloste Kuppari-Hanna 2018

Maksu käteisellä tai kortilla. Laskutus vain yrityksille ja ryhmävierailijoille.

Kuppari kotikäynnille?

Onko sinulla mukavat tilat ja ihana ystäväporukka, jolle haluat järjestää yllätyspäivän saunahoitojen ja kuppauksen merkeissä?

Kiertävien kyläkupparien aika alkaa olla ohi, mutta mikäli tilat ovat hygieeniset ja kupattavien määrä 2-6, on kaikki järjestettävissä. Sanottakoon, että kaikista mieluiten teen verikuppausta omissa tiloissani. Ymmärrän kuitenkin, että juuri sinulle saattaa olla vaikkapa jonkun merkkipäivän vuoksi tärkeää saada palvelu kotiin.

Matkakorvaus on 0,75,-/km (sis. ALV). Tuon mukanani kuppauspöydän, jokaiselle kupattavalle omat steriilit välineet sekä henkilökohtaisen pöydänsuojuksen ja märkätilojen tohvelit.

Tässä muutama hintaesimerkki:

Kaksi kokovartalokuppausta 195,-, Kolme kokovartalokuppausta 290,-, Kolme selän kuppausta 240,-.

Arvot

Perinnehoidot ja virallinen terveydenhuolto

Parantolalla nykyaika ja perinne, lääketiede ja kansanparannushoidot kohtaavat sulassa sovussa. Puoleeni käännytään etenkin vaivoissa, joihin ei ole tarjolla selvää diagnoosia tai toimivia hoitomenetelmiä. Usein työni on meneillään olevan lääketieteellisen hoidon tukemista. Joskus se on jälkihoitoa raskaiden hoitotoimenpiteiden päätyttyä tai rohkaisun ja rentouden hakemista ennen operaatiota. Yhä useampi hoitaa perinteisillä menetelmillä myös terveyttään – kehoa ja mieltä. Tavoitteena on ennaltaehkäistä vakavampia terveysongelmia.

Kirjaan jokaisen hoitokerran ja hoitoreaktiot asiakasrekisteriin. Aina hoito ei vaikuta toivotulla tavalla. Se on aivan yhtä tärkeä tieto kuin täydellinen onnistuminenkin. Palautetta antamalla autat myös muita ihmisiä löytämään oikeat menetelmät. Keräämäni hoitopalaute mahdollistaa tulevaisuudessa tutkimustyön kuppauksesta ja suomalaisista kansanparannusmenetelmistä. On tärkeää tietää millaisiin vaivoihin perinnehoidoista haetaan ja saadaan apua. Asiakasrekisterin tietoja ei käytetä markkinointiin.

Eettisyys ja turvallisuus

Noudatan Valviran laatimia tiukkoja säännöksiä kuppaushygieniassa: kaikki vereen kosketuksissa olevat välineet steriloidaan autoklaavissa, jonka toimivuutta seurataan jatkuvasti erilaisin indikaattorein. Vaalin eettisiä toimintaperiaatteita asiakkaiden kohtaamisessa: Kuppari-Hannan toimitiloissa ei myydä sinulle kaupallisia terveystuotteita eikä seuraavaa hoitoaikaa varata välittömästi hoidon jälkeen. Saat rauhassa kotona harkita seuraavaa sinulle sopivaa hoitohetkeä. Valitsen kanssasi yhdessä sinulle tarkoituksenmukaisen hoitomuodon. Hoitokertoja voi olla 1-3, jonka jälkeen tarkastelemme yhdessä hoidon vaikuttavuutta ja mahdollisesti vaihdamme menetelmää. Muistathan, että vakavien terveysongelmien hoitaminen ja niiden diagnosointi kuuluu lääkärille. Mikäli sinulla on vaikeita terveysongelmia, voimakkaita päänsärkyjä tai sydänoireita, käythän ensin lääkärissä varmistamassa diagnoosisi.

Ekologisuus ja esteettömyys

Parantolan tilat on rakennettu esteettömiksi ja pyrin parhaani mukaan huomioimaan myös erityisherkät asiakkaat. Rakennusmateriaalit ovat ekologisia ja Hirsitikan taidokas käsityönjälki näkyy jättimäisissä kuusihirsissä – tällä rakennuksella toden totta on sielu. Parantolalla käytetään vain tuulisähköä. Kuppaussauna ja tuvan takka lämpiävät puilla. Rakennuksessa on luontoa ja vesistöä säästävä moderni kuivakäymälä.