Verkkokauppa

Kuppari-Hannan Parantolan verkkokaupasta voit kätevästi ostaa lahjakortteja kuppaukseen, saunahoitoihin ja hierontaan, tilata Folklore-koruja tai ostaa ryhmällesi ”Premium Sauna Session” – elämyksen, jossa yhdistyvät sauna, perinnehoidot, inspiroiva kansantaide, villiruoka ja hiljentyminen Livonsaaren kauneimmalla, voimaa uhkuvalla näköalapaikalla.

T I E D O T E : Saapuessasi hoitolalle, ota ensimmäisenä käsidesiä eteisestä. Kuppari-Hanna tarjoaa sertifioidut kasvomaskit, joita käytämme harkinnan mukaan ja epidemia-tilanteen niin vaatiessa. Emme kättele tai halaa, lämmin hymy ja pilke silmäkulmassa korvaavat sen. Mikäli ovessa on ”Shhh..hoito kesken” – kyltti, odota rauhassa ulkona olevassa kiikussa maisemia katsellen. Tulen pyytämään sinut sisälle, kun olen pyyhkinyt pinnat edellisen asiakkaan jäljiltä. Pääsääntöisesti asiakkaiden välillä on niin pitkä tauko, että kaikki on jo valmista, kun saavut.  K i i t o s  y m m ä r r y k s e s t ä!

Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä.

Jos annat lahjaksi kuppauksen  ja hoitomuoto ei esim. lääkityksen tai muun terveydellisen syyn vuoksi sovikaan, voi sen aina vaihtaa johonkin toiseen samanarvoiseen hoitohetkeen. Kaikkiin lahjahoitoihin sisältyy tee tai vastajauhetuista pavuista keitetty kahvi pienen luomunapostelun kera.

Onko sinulla kysyttävää? Asioitko mieluiten sähköpostilla tai puhelimitse? Se onnistuu ilman muuta:  040  5905 379 tai viestiä kupparihanna  (at) gmail.com.

Kuppauslahjakortti, Premium Sauna Session, Elämyssauna