Kuppaus ja Saunahoidot

  • Kokovartalo kuppaus  140 €/n. 1,5h  (2hlöä 265e) sis. hieronnan, saunan ja pyyhkeet. Tarvittaessa laitamme sarvia myös rinnan puolelle.
  • Yläselän kuppaus  120  €/1h (2hlöä 225e) sis. hieronnan, saunan ja pyyhkeet. Yläselän sijasta voimme tehdä paikalliskuppauksen esim. jalkoihin tai käsiin.
  • DeLuxe-lahjahoito 255,-/2,5h (295,-/3h kahdelle hlölle), sisältää kaiken hyvän: saunan, kylpytakit, pyyhkeet, luomupesuaineet, selänpesun niin halutessasi ja mahdollisuuden kokeilla kaikkia hoitoja (kuppaus vain selän kuppaus), mitä Parantolalla on tarjolla – unohtamatta luomuvälipalaa ja virvokkeita.
  • Premium sauna-sessio 495,- Kunnon saunapäivä 3-4 hlölle /n.4h (max 5). Tarjolla kasvis-/riistakeitto, virvokkeet.

Kunnioitathan perinnehoitajaa pitämällä uima-asua päälläsi. Kuppauksesta ja perinnehoidoista on niukalti kriteerit täyttävää tieteellistä tutkimusta. Hoitojen mitattavissa olevia terveyshyötyjä ei ole pystytty todentamaan. Työskennellessäni kanssasi ymmärrän nämä faktat. Tällä hetkellä saunahoidot, kuppaus ja jäsenkorjaus luetaan hyvinvointihoitoihin, joiden hyödyt koetaan subjektiivisella tasolla. Perinnehoitaja ei ole lääkäri eikä psykiatri. Kiitos maalaisjärkisestä suhtautumisestasi perinnehoitoihin.

Onko sinulla kysyttävää kuppaukseen liittyen? Katso täältä Usein kysyttyä.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Ajan voi peruuttaa maksutta 24 h ennen sovittua hoitoaikaa. Liian lyhyellä varoitusajalla peruutetuista ajoista lähetän laskun, joka on 60% hoidon hinnasta. Peruuttamatta jätetystä ajasta perin täyden hinnan. Vastuullinen ja hyvän tavan mukainen ajanvaraustoiminta tuottaa hyvää mieltä kaikille!